Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος. Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται μέσω των παρακάτω μεταφορικών υπηρεσιών/επιχειρήσεων:

  1. ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
  2. ΕΛΤΑ
  3. ACS

και με επιλογή την πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση εάν το επιθυμείτε.

Η εταιρία SmokerSteam δεν είναι υπεύθυνη για την μη τήρηση των υπολογιζόμενων χρόνων παράδοσης όταν οφείλονται σε καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρείας ή σε φυσικά αίτια.

Το πακέτο σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Υπάρχει μια επιπλέον φόρμα συμπλήρωσης για να δώσετε διαφορετική διεύθυνση αποστολής από τη διεύθυνση χρέωσης.

Εάν η διεύθυνση που έχει δοθεί αποδειχθεί λάθος και το πακέτο επιστραφεί στην εταιρεία ως μη παραδοτέο, ο πελάτης πληρώνει για την εκ νέου αποστολή ή έχει την επιλογή να ακυρώσει την παραγγελία και να λάβει επιστροφή χρημάτων για την αγορά του, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής.

Χρεώσεις

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας

Για αποστολές εντός Θεσσαλονίκη η χρέωση ανέρχεται στα 3ε ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα (Ηπειρωτική - Νησιωτική Ελλάδα) το κόστος είναι 4,5ε. Για δύσβατες ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει εξτρά χρέωση στην περίπτωση που θελήσετε το δέμα να σας αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε δώσει. Διαφορετικά η μεταφορική εταιρία σας καλεί στον τηλεφωνικό αριθμό που έχετε δώσει κατά την παραγγελία σας και σας ενημερώνει για το κοντινότερο πρατήριο παραλαβής των προϊόντων σας από όπου μπορείτε να τα παραλάβετε χωρίς επιπλέον χρέωση.