Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Paypal, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με αντικαταβολή.

Για Ελλάδα και Κύπρο

Α) PAYPAL
Ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα πληρωμών που εγγυάται την ταχύτητα και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών.
Από τη στιγμή που υποβάλετε την παραγγελία σας επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σάς μεταφέρει αυτόματα στην ηλεκτρονική σελίδα του PayPal, όπου απλά εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (Visa, MasterCard, American Express) και έτσι η πληρωμή γίνεται μέσω αυτής, χωρίς να απαιτείται εγγραφή στο σύστημα Paypal.
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, η πληρωμή μπορεί να γίνει αυτόματα μέσω του λογαριασμού αυτού. Μπορείτε να στείλετε την πληρωμή με την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, χωρίς να μοιραστείτε πότε τις πληροφορίες της κάρτας στην εταιρεία μας.

Β) ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Κάνουμε δεκτές τις κάρτες Visa και MasterCard, Maestro, American Express, Diners καθώς και τις Χρεωστικές κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών.
Η χρέωση της κάρτας γίνεται ακόμη και σε προϊόντα με περιορισμένη διαθεσιμότητα ή και προϊόντα που μπορεί να απαιτούν παραγγελία προς Προμηθευτή. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή αναγραφή των στοιχείων της Πιστωτικής ή Χρεωστικής του κάρτας.
MasterPass για γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς online πληρωμές. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι.
αποδεκτές κάρτες πληρωμής

Γ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό πληρωμής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση πρέπει να γίνει με αιτιολογία και το ονοματεπώνυμό σας, εντός 5 ημερών από την παραγγελία ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Η παραγγελία θα αποσταλεί από εμάς εφόσον γίνει η κατάθεση και η επιβεβαίωση της πληρωμής.
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Δικαιούχος: Τραγιαννίδης Αθανάσιος Τραγιανός
Αριθμός λογαριασμού:
ΙΒΑΝ: GR5902607060000140200332508

Δ) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (για προορισμούς εντός Ελλάδας και Κύπρου)
Εάν επιλέξετε την πληρωμή με αντικαταβολή θα εμφανιστεί το ποσό της αντικαταβολής κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Η αποστολή θα γίνεται μόνο αφού η παραγγελία επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά από τη SmokerSteam. Σε περίπτωση που ο μεταφορέας έρθει για την παράδοση στη διεύθυνση αποστολής και δε σας βρει, θα αφήσει ενημερωτικό σημείωμα για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και μη πληρωμή αυτής κατά την αποστολή και παράδοση της παραγγελίας σας.

Το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 60.00€.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Eurobank" της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.