Υγρά Αναπλήρωσης El Greco Liquid: Η τέχνη της γεύσης είναι… Ελληνική!

Υγρά Αναπλήρωσης El Greco Liquid: Η τέχνη της γεύσης είναι… Ελληνική!

Βαρεθήκατε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια; Τα El Greco Liquids υπόσχονται να δώσουν στο άτμισμά σας όχι μία αλλά 44 διαφορετικές γεύσεις κορυφαίας ποιότητας!

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία παρασκευής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου που φτιάχτηκε από ατμιστές για ατμιστές. Οι πρώτες ύλες είναι ευρωπαϊκές και αποτελούνται κυρίως από υψηλής φαρμακευτικής ποιότητας νικοτίνη (USP Grade), προπυλενολυκόλη (PG), φυτική γλυκερίνη (VG) και αρωματικές ύλες από φυσικές ή φυσικά ακριβείς ουσίες υψηλής ποιότητας.

Επίσης, ως μέλος του ΣΕΕΗΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου) η εταιρεία συμμετέχει στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως, πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης.

Μάλιστα, βάσει πρόσφατου ελέγχου προκύπτει ότι τα υγρά αναπλήρωσης El Greco:

  • Είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις διατάξεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών περί ασφάλειας των χημικών προϊόντων.
  • δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες (νιτροζαμίνες και αρωματικούς πολυκυλικούς  υδρογονάνθρακες).
  • δεν περιέχουν Διακετύλιο (Diacetyl free), Ακεταλδεϋδη (Acetaldehyde free) και Ακετυλο- Προπιονύλιο (Acetyl-Propionyl free).

Τώρα που βεβαιωθήκατε ότι τα υγρά αναπλήρωσης El Greco είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση ας επικεντρωθούμε σε αυτό που τα κάνει τόσο δημοφιλή ανάμεσα στους ατμιστές.

Καταρχάς, στην αγορά κυκλοφορούν δύο σειρές υγρών αναπλήρωσης: η απλή και η premium by Baker White. Η ευρεία γκάμα γεύσεων (44 διαφορετικές γεύσεις συνολικά) μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Οι γεύσεις αυτές χωρίζονται σε 5 βασικές κατηγορίες:

  • Καπνικές
  • Φρούτα
  • Menthol
  • Γλυκές
  • Ποτά

Με τόση ποικιλία αποκλείεται να μη βρείτε μια γεύση (ή και περισσότερες) που να σας ταιριάζει.

Επίσης, όλα τα υγρά αναπλήρωσης El Greco διακρίνονται εκτός από την πλούσια γεύση τους και για την εξαιρετική απόδοση, το διακριτικό άρωμα, το δυνατό χτύπημα (throat hit) και τον πυκνό ατμό τους.

Όσον αφορά το κόστος, κύριο μέλημα της El Greco Liquid είναι να προσφέρει στους ατμιστές υψηλή ποιότητα ατμίσματος σε προνομιακή τιμή. Αν κρίνουμε από τις αξιολογήσεις που αφήνουν στο e-shop μας μάλλον το έχουν πετύχει!

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω:

Full Flavored Tobacco

«Απόλυτη γεύση καπνού. Υγρό αναπλήρωσης με πολύ καλή γεύση και στην εκπνοή απόλυτη αίσθηση καπνού. Επιπρόσθετα, γεμάτο σώμα ατμού, τουλάχιστον με το Kanger-EVOD Mega που έχω στην κατοχή μου.» - Nikos

Cinnamon Platinum

«Πολύ ωραία γεύση καλός ατμός, σίγουρα είναι στην λίστα που θα ξαναπάρω» - vapor

Strawberry Queen

«Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η καλύτερη γεύση φράουλας που έχω δοκιμάσει ποτέ μου! ;) …To συνιστώ ανεπιφύλαχτα!! ;)» - paul

Cappuccino Arabica

«Για όσους αγαπούν τον καφέ. Πολύ καλό για μετά το μεσημεριανό φαγητό.» - chrpaplos

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Επισκεφθείτε σήμερα το e-shop μας και ανακαλύψτε τα υγρά αναπλήρωσης El Greco καθώς και τα El Greco Platinum by Baker White!

Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, θα σας προτείναμε να ξεκινήσετε από το El Greco liquid flavor pack με 5 διαφορετικές γεύσεις στην τιμή των 17,90€. Προλάβετε!

Πηγή: AlterEgo