Υγρά Αναπλήρωσης Counter Culture: Γλυκιά απόλαυση… χωρίς τύψεις!

Υγρά Αναπλήρωσης Counter Culture: Γλυκιά απόλαυση… χωρίς τύψεις!

Σκεφτείτε την κρεμώδη υφή μιας crème brûlée σε συνδυασμό με φρέσκα φρούτα. Όχι, δεν μπερδευτήκατε. Βρίσκεστε ακόμα στο blog της alter eGo και σήμερα θα γνωρίσετε τις πιο premium και ξεχωριστές γεύσεις με την υπογραφή της Baker White, που εξασφαλίσαμε για εσάς σε αποκλειστικότητα!

H Baker White είναι μια Aμερικάνικη εταιρεία υγρών αναπλήρωσης για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί και οι συνεχείς έλεγχοι που πραγματοποιεί σε κάθε παρτίδα υγρών ώστε να εξασφαλίσει ποιοτικό και ασφαλές άτμισμα.

Γνωρίστε τη σειρά υγρών αναπλήρωσης Counter Culture

H σειρά Counter Culture της Baker White είναι μια premium συλλογή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, η οποία προσομοιάζει στη γεύση της κρέμας, χωρίς να περιέχει βλαβερές ουσίες όπως Diacetyl και Acetyl Propionyl. Εξάλλου το άτμισμα είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα… πόσο μάλλον όταν ατμίζετε τα Counter Culture.

Προς το παρόν η σειρά διαθέτει 3 γεύσεις υγρών αναπλήρωσης, όμως η υψηλή ποιότητα και η μέγιστη απόδοσή τους σε γεύση θα φροντίσουν να μη σας λείψει τίποτα:

Γεύση #1: Inked

Τυλιγμένη στην κόκκινη συσκευασία βρίσκεται μια πηχτή, γλυκιά κρέμα βανίλια με άρωμα φράουλας. Από την πρώτη κιόλας ρουφηξιά θα νιώσετε την πλούσια γεύση της στον ουρανίσκο σας. Η ανάμνηση του υγρού αναπλήρωσης INKED θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας μέχρι το επόμενο άτμισμα.

Γεύση #2: Pierced

Αν αγαπάτε τα γλυκά και τα βατόμουρα τότε αυτή η γεύση απευθύνεται σε εσάς. Το PIERCED είναι γλυκό, κρεμώδες και ταυτόχρονα «φρουτώδες» προσφέροντάς σας ατελείωτες ώρες απόλαυσης, χωρίς τύψεις. Ζητήστε το μπλε κουτί.

Γεύση #3: Fueled

Για εσάς που σας αρέσουν οι «καθαρές» γεύσεις το FUELED είναι ό,τι πρέπει ακόμα και μετά το φαγητό. Η πλούσια γεύση κρέμα  βανίλια μπορεί άνετα να αντικαταστήσει την επιθυμία σας για γλυκό, ενώ το ιδιαίτερο άρωμά της θα προκαλέσει ακόμα και τους γύρω σας!

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Δοκιμάστε σήμερα τα υγρά αναπλήρωσης Counter Culture by Baker White και αφεθείτε σε μια σαγηνευτική εμπειρία απόλαυσης. Μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την εμπειρία σας και για τους επόμενους!

 

 

Πηγή: AlterEgo