Το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A1 τώρα σε compact ή slim γραμμή!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A1 τώρα σε compact ή slim γραμμή!

Η πιο περιζήτητη σειρά ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo A1 εμπλουτίστικε με δύο ακόμα σχέδια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κάθε ατμιστή. Αlter eGo A1 Slim ή Compact, ιδού η απορία!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A1 που έγινε best seller από τον πρώτο κιόλας καιρό της κυκλοφορίας του, ήταν ο προάγγελος δύο ακόμα νέων ηλεκτρονικών τσιγάρων, που προσφέρουν μέγιστη απόλαυση, απόδοση, τεχνολογική υπεροχή και μοναδικό design.

Tα ηλεκτρονικά τσιγάρα alter eGo A1 Compact και alter eGo A1 Slim είναι τόσο ίδια αλλά και τόσο διαφορετικά που πραγματικά είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει!

Γιατί να επιλέξετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A1;

Οι λόγοι είναι πολλοί αν σκεφτεί κανείς πόσα μπορεί να τους προσφέρει μια τέτοια συσκευή. Εμείς επιλέξαμε τους 6 πιο σημαντικούς και τους υπόλοιπους θα σας αφήσουμε να τους ανακαλύψετε μόνοι σας.

Ο ενσωματωμένος ατμοποιητής

Αυτό το χαρακτηριστικό συντελεί στην κομψή εξωτερική εμφάνιση του ηλεκτρονικού τσιγάρου κάνοντάς το ακόμα πιο ελκυστικό. Επίσης, για τους πιο πρακτικούς, ο ενσωματωμένος ατμοποιητής σημαίνει εύκολο γέμισμα ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού και απλή χρήση. Ακόμα η φωτεινή ένδειξη στάθμης σας επιτρέπει να γνωρίζετε τη στάθμη του υγρού αναπλήρωσής σας αλλά και να το προσωποποιήσετε επιλέγοντας ένα από τα 6 χρώματα, ώστε να γίνει το δικό σας, ξεχωριστό αξεσουάρ!

Μεγάλη χωρητικότητα

Η δεξαμενή του ατμοποιητή στα 2ml και η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας των 1500mah είναι μπορεί να σας προσφέρει αυτονομία, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που αυτή η σειρά προτείνεται και σε αρχάριους ατμιστές προκειμένου να κάνει τη μετάβαση ακόμα πιο εύκολη.

Μηδενικές διαρροές

Ο ενσωματωμένος ατμοποιητής και η childproof κατασκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν επιτρέπει… να τρέξει τίποτα! Με αυτόν τον τρόπο και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και δεν σπαταλάτε ασκόπως το πολύτιμο υγρό αναπλήρωσής σας.

Αir-flow control

Ο μηχανισμός ελέγχου air-flow σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας και να τη ρυθμίσετε για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Ρυθμίστε τη ροή του αέρα που θέλετε κατά την εισπνοή περιστρέφοντας το δακτύλιο και προσαρμόστε το άτμισμα στα μέτρα σας. Παράλληλα το σπειροειδές επιστόμιο σας προστατεύει από οποιαδήποτε διαρροή του υγρού στο στόμα σας.

Απόλυτη ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο όπως και το υγρό αναπλήρωσης θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από παιδιά. Παρ’ όλα αυτά το σύστημα childproof, εγγυάται την ασφάλεια των παιδιών καθώς η συσκευή απαιτεί πίεση πριν το ξεβίδωμα.

Μικρή αντίσταση, μεγάλη ισχύς

Όταν λέμε ότι τα έχετε όλα σε 1, κυριολεκτούμε! Επιλέγοντας ένα alter eGo Α1, απολαμβάνετε μια εξαιρετικά μεγάλη ισχύ στα 1500mAh η οποία συνδυάζεται με μικρή αντίσταση 0,6ohm κάνοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας τον ιδανικό σύντροφο στην απόλαυση, κάθε στιγμή!

Επιλέξτε το alter eGo A1 Slim...

... εάν εκτός από ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο ψάχνετε και για ένα πολύ trendy αξεσουάρ που θα τραβά τα βλέμματα. Παρ' ότι διακριτικό, το κομψό design του το κάνει να μοιάζει με στυλό και άρα σίγουρα κάποιος θα προσέξει ότι το κρατάτε.

Το alter eGo A1 Slim είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή και για τις γυναίκες ατμίστριες που θέλουν να διατηρήσουν τη θηλυκότητά τους, ενώ παράλληλα ατμίζουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο τους.

Eπιλέξτε το alter eGo A1 Compact...

... εάν θέλετε μια μικρή αλλά αποδοτική συσκευή που να χωράει στην παλάμη του χεριού σας! Το μοναδικό design του alter eGo A1 Compact σας επιτρέπει να ατμίζετε με άκρα διακριτικότητα ενώ παράλληλα απολαμβάνετε όλα τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo A1.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο σας! Εάν πάλι δεν νιώθετε έτοιμοι, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα alter eGo που σας εξυπηρετεί, προκειμένου να τα δείτε και από κοντά! Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ευρεία γκάμα προϊόντων της σειράς alter eGo A1, δεν θα φύγετε με άδεια χέρια.

Πηγή: AlterEgo