Καπνίζετε; Βελτιώστε τις "επιδόσεις" σας με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Καπνίζετε; Βελτιώστε τις "επιδόσεις" σας με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Το άτμισμα είναι σε θέση να προσφέρει στους ατμιστές μια καλύτερη ποιότητα ζωής, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής τους ζωής. Αυτό συμβαίνει γιατί, σε αντίθεση με το κάπνισμα, το άτμισμα μειώνει την έκθεση του οργανισμού σε βλαβερές τοξίνες, βελτιώνει τη λειτουργία των πνευμόνων και αυξάνει την αντοχή. Αν και δεν υπάρχουν έρευνες που να αποδεικνύουν τη θετική επιρροή του ηλεκτρονικού τσιγάρου στο σεξ και τη λίμπιντο, τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά και για το κάπνισμα, μας βοηθούν να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα.

Πώς επηρεάζει το κάπνισμα τη λίμπιντο;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο στους πνεύμονες, καρδιακή ανεπάρκεια και δεκάδες άλλες χρόνιες παθήσεις. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι το κάπνισμα προκαλεί και ανικανότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Tulane οι άνδρες καπνιστές είχαν 60% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία από τους μη καπνιστές.

Τώρα θα σκέφτεστε «Ποιες οι πιθανότητες να συμβεί σε εμένα;» Ακόμα και αν δεν εμφανίσετε στυτική δυσλειτουργία, η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας τόσο στην καθημερινότητα όσο και στον σεξουαλικό τομέα!

Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου στο σεξ

Είναι γνωστό ότι το οξυγόνο και η καλή κυκλοφορία του αίματος συμβάλλουν στη σεξουαλική δραστηριότητα, ενώ η διακοπή καπνίσματος αυξάνει την παραγωγή ενός νευροδιαβιβαστή που είναι υπεύθυνος για τη στύση, προσφέροντάς σας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Εκτός από τα παραπάνω, με τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα έχετε:  

Μεγαλύτερη Αντοχή

Λέγεται ότι η νικοτίνη επηρεάζει τη στύση, όμως η στυτική δυσλειτουργία είναι αποτέλεσμα όλων των ουσιών που περιλαμβάνει το τσιγάρο. Εφόσον πλέον, δεν θα επιβαρύνετε τους πνεύμονές σας με πίσσα και άλλες χημικές ουσίες, θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα, σημαντική βελτίωση της αναπνοής σας. Έτσι δεν θα αισθάνεστε συνεχή κόπωση, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Περισσότερη Διάθεση

Η αντοχή ενισχύει και τη διάθεσή σας για ερωτικές περιπτύξεις. Πολλοί καπνιστές παραπονιούνται ότι αισθάνονται συνεχώς κουρασμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδώσουν σεξουαλικά. Η μεγαλύτερη αντοχή και ενέργεια που σας προσφέρει το άτμισμα θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Καλύτερη όσφρηση και γεύση

Είναι γεγονός ότι η έλξη βασίζεται στις αισθήσεις. Ο καπνός του τσιγάρου επηρεάζει σημαντικά την όσφρηση και τη γεύση σας, ενώ η άσχημη μυρωδιά «τσιγαρίλας» μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την προσέγγιση ενός ατόμου, ιδιαίτερα αν δεν καπνίζει. Ένα από τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ότι δεν μυρίζει γιατί δεν λειτουργεί μέσω καύσης και άρα δεν επηρεάζει καμία από τις αισθήσεις σας.

Αν λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας ή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή θα σας προτείναμε να ξεκινήσετε από την επιλογή του κατάλληλου ηλεκτρονικού τσιγάρου. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη φαντασία σας…

Πηγή: AlterEgo