Και ζήσαν αυτοί καλά και εσείς ακόμα καλύτερα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Και ζήσαν αυτοί καλά και εσείς ακόμα καλύτερα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Όχι, δεν είναι παραμύθι! Αν και εσείς έχετε βαρεθεί να σας ακολουθεί αυτή η αντιαισθητική μυρωδιά τσιγαρίλας σε κάθε βήμα και θέλετε να αποτινάξετε από επάνω σας το στίγμα του καπνιστή, τότε μη σταματάτε εδώ. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε τους 3 λόγους που το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να σας προσφέρει μια ποιοτική καθημερινότητα και ίσως στο τέλος του άρθρου να σας περιμένει μια έκπληξη!

Ξέρετε πολύ καλά ότι η απόφασή σας να αντικαταστήσετε το συμβατικό τσιγάρο με το ηλεκτρονικό δεν βασίζεται ούτε στο υψηλό κόστος του καπνίσματος, ούτε στις βλαβερές συνέπειες για τον οργανισμό, αλλά στο γεγονός ότι μπορεί να σας προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Είμαστε μέσα στο μυαλό σας, ε;

Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορείτε να αποτινάξετε από πάνω σας αυτήν την κακή συνήθεια, χωρίς να στερηθείτε την απόλαυση, ενώ παράλληλα θα δείτε μεγάλη διαφορά στα καθημερινά.

1. Καθαριότητα

Μπορεί εσείς πλέον να μην το μυρίζετε όμως το τσιγάρο «σέρνει» μαζί του και μια αντιαισθητική μυρωδιά, η οποία μένει στα ρούχα, στα χέρια, στα μαλλιά και στην αναπνοή σας. Από την άλλη, η πίσσα που περιέχει το τσιγάρο συσσωρεύεται στα πάντα: από τις κουρτίνες και τους τοίχους του σπιτιού σας μέχρι και τα πνευμόνια σας.

Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν. Εκτός του ότι δεν περιέχει πίσσα, ο ατμός που παράγει είναι καθαρός και άοσμος, αφού αποτελείται από νερό,νικοτίνη (προαιρετικά), αρωματικές ύλες και φυτική γλυκερίνη ή προπυλενογλυκόλη, ουσίες που χρησιμοποιούνται σε τρόφιμα και φάρμακα (εισπνεόμενα και μη). 

2. Απόλυτη ελευθερία κινήσεων

Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, για θέματα όπως πού θα πετάξετε τη γόπα σας ή πού μπορείτε να ατμίσετε, για το αν θα βρείτε τσιγάρα εκεί που πάτε ή αν η αναπνοή σας μυρίζει άσχημα. Θα μπορείτε να το απολαμβάνετε όπου και όποτε επιθυμείτε, χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας.

3. Προηγμένη Τεχνολογία

Με την πάροδο των χρόνων οι ανάγκες μας εξελίσσονται. Αρκεί να σκεφτείτε πόσες «έξυπνες» συσκευές χρησιμοποιείτε καθημερινά για να βουρτσίσετε τα δόντια σας, να φτιάξετε τον καφέ σας ή να επικοινωνήσετε. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια τεχνολογική εξέλιξη που επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόσει την καθημερινή του απόλαυση στις ανάγκες του. Ας μη γελιόμαστε, ποιο τσιγάρο μπορεί να το κάνει αυτό;

Επίσης, η ευκολία φόρτισης της μπαταρίας από οποιαδήποτε mobile συσκευή, η δυνατότητα μεταφοράς και αναβάθμισης του ηλεκτρονικού τσιγάρου με διάφορα αξεσουάρ, αλλά και η χρήση συσκευών με επαναγεμιζόμενους ατμοποιητές που βοηθούν στη μείωση αποτυπώματος του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ταιριάζουν απόλυτα με τη μοντέρνα καθημερινότητά σας.

Δεν σας αρκούν τα παραπάνω; Κατεβάστε σήμερα το νέο eBook μας και μάθετε περισσότερα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα και μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Πηγή: AlterEgo