Ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους: 6 λάθη και πώς να τα αποφύγετε

Ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους: 6 λάθη και πώς να τα αποφύγετε

Εάν πιάνετε τον εαυτό σας να αναπολεί τις εποχές του καπνίσματος, τότε ίσως να κάνετε και εσείς κάποια από τα πιο συνηθισμένα λάθη των νέων ατμιστών. Αυτός ο mini οδηγός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους θα σας βοηθήσει να κάνετε εύκολα μια νέα αρχή!

Είναι κρίμα να αφήσετε τόση προσπάθεια να πάει χαμένη όταν μπορείτε διορθώνοντας μερικά απλά λαθάκια να μυηθείτε σε μια σημαντικά λιγότερο βλαβερή καθημερινότητα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δείτε τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη των νέων ατμιστών και πώς να τα αποφύγετε προκειμένου να έχετε και εσείς μια ευχάριστη εμπειρία με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας:

1. Η αγορά φθηνών ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για να είναι ποιοτικό πρέπει να είναι και ακριβό, απλώς θα σας συμβουλεύαμε να μην έχετε ώς μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης την τιμή της συσκευής.

Ένας τρόπος να «προφυλαχθείτε» από μια κακή αγορά είναι να συμβουλευτείτε άλλους ατμιστές ή να κάνετε έρευνα στο Ιnternet διαβάζοντας κριτικές προϊόντων, παρακολουθώντας το blog του alter eGo αλλά και τα videos του alter eGo Academy μέσα από τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε προϊόν μας στην πράξη! Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα του δικτύου της alter eGo, όπου θα μπορέσετε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να δείτε από κοντά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε ένα πρώτο test drive!

Πηγή: AlterEgo