Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Εσείς τι τύπος ατμιστή είστε;

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Εσείς τι τύπος ατμιστή είστε;

Η «κοινωνία» των ατμιστών απαρτίζεται από διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: την αγάπη τους για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Εμείς προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε 5 βασικούς τύπους ατμιστών που συναντάμε συχνά και σας προ(σ)καλούμε να βρείτε τον δικό σας.

Φυσικά, δεν είναι υποχρεωτικό να εμπίπτετε σε μία μόνο κατηγορία!

Οι 5 βασικοί τύποι ατμιστών στην Ελλάδα:

  • Ο Αρχάριος

Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή πληροφόρηση γύρω από το άτμισμα.

Ο αρχάριος είναι ο τύπος που συνεχώς κάνει ερωτήσεις για το πόσο διαρκεί ένα υγρό αναπλήρωσης, κάθε πότε πρέπει να κάνει συντήρηση στη συσκευή του και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να συζητήσει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, για το νέο του χόμπι: το άτμισμα.

Είναι ενθουσιώδης και θέλει να τα δοκιμάσει όλα, όμως χρειάζεται καθοδήγηση.

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, στο blog μας θα βρείτε σχετικά άρθρα που θα κάνουν την εμπειρία σας ακόμα πιο απολαυστική.

  • Ο Έμπειρος

Ο έμπειρος ατμιστής είναι εκείνος-η που το έχει ψάξει για το άτμισμα και έχει καταλήξει ότι μπορεί να του/της προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Δοκίμασε πολλές συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου και έχει καταλήξει σε μία. Έχει επιλέξει επίσης και ένα έως τρία υγρά αναπλήρωσης με την γεύση που του αρέσει και δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. 

Επίσης, είναι τόσο «διακριτικός-η» που μόνο αν τον/την προσέξεις θα καταλάβεις ότι ατμίζει.

  • Ο Ειδικός

Αυτός ο τύπος ατμιστή περιγράφει τους «προχωρημένους» ατμιστές που ξέρουν τα περισσότερα μυστικά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα και τα μοιάζονται με τους «νεότερους».

Επίσης, ενημερώνονται συχνά για οτιδήποτε αφορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και κάνουν ενδελεχή έρευνα πριν αγοράσουν ένα νέο προϊόν ατμίσματος.

Τους αρέσει να δίνουν συμβουλές στους «νεότερους» γι’ αυτό αν τους πετύχετε σε κάποιο forum ή βρεθείτε σε κοινή παρέα μη διστάσετε να το εκμεταλλευτείτε.

  • Ο Mixologist

Η κατηγορία mixologist περιγράφει όσους έχουν μανία να δοκιμάζουν νέες γεύσεις υγρών αναπλήρωσης. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο, δημιουργώντας τις δικές τους μοναδικές γεύσεις. Είναι πραγματικά ταλέντα, όχι αστεία! 

  • Ο Τρακαδόρος

Ο πέμπτος και τελευταίος τύπος ατμιστή είναι ο τρακαδόρος και όλοι έχουμε συναντήσει έναν τέτοιον. Προσποιείται ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι για αυτόν-ην, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα ζητήσει να δοκιμάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, για να σιγουρευτεί.

Μία είναι η λύση. Κάντε του/της δώρο για τα Χριστούγεννα μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου και ξενοιάστε!

Όποιος και αν είναι ο τύπος σας στην alter eGo, έχουμε κάτι για όλους! Επισκεφθείτε το e-shop για ηλεκτρονικό τσιγάρο και ανακαλύψτε αυθεντικά προϊόντα σε μοναδικές τιμές.

Πηγή: AlterEgo