Ecigarette tips

Ecigarette  tips

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιο trend, με όλο και περισσότερους χρήστες. Λογικό είναι, πως λόγω της διαφορετικής φύσης του, να έχει άλλες λειτουργίες και να απαιτεί διαφορετικό χειρισμό από αυτόν του συμβατικού τσιγάρου. Συγκεκριμένα, κατά τη χρήση του, χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πρώτα από όλα, ως ατμιστές, καλό είναι να προγραμματίζετε την φόρτιση της μπαταρίας καθώς και το ποσό του υγρού που χρειάζεστε ανάλογα με την συχνότητα με την οποία ατμίζετε καθώς και ανάλογα με τις δραστηριότητες της καθημερινότητας σας. Με αυτό το τρόπο δεν θα ξεμένετε ποτέ από μπαταρία ή από υγρό αναπλήρωσης, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό ιδιαίτερα αν είστε φαν της συγκεκριμένης συνήθειας. Εναλλακτικά, για μεγαλύτερη αυτονομία, μπορείτε να έχετε μια ή ακόμη και δυο μπαταρίες φορτισμένες μαζί σας ή ακόμα και να αποκτήσετε συσκευές που έχουν μεγάλη μπαταρία και μεγαλύτερο δοχείο για το υγρό αναπλήρωσης. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε σε καθημερινή βάση την καθαριότητα του ατμοποιητή και της μπαταρίας και να ανακινούμε καλά το μπουκαλάκι του υγρού αναπλήρωσης πριν από κάθε χρήση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΓΡΟΥ

Με βάση την ποιότητα, είναι απόλυτα λογικό πως τα υγρά αναπλήρωσης δεν είναι όλα τα ίδια, οπότε πρέπει να προσέχουμε ποια από αυτά χρησιμοποιούμε, για να μην θέτουμε την υγεία μας σε κίνδυνο. Πρέπει λοιπόν να επιλέγετε, αυτά τα οποία είναι ελεγμένα από έγκυρα εργαστήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας, να προτιμάτε τις επώνυμες συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου και τα επώνυμα υγρά αναπλήρωσης. Αν η αγορά τους γίνεται με γνώμονα μόνο την τιμή ή/και την ποσότητα του υγρού, (χρησιμοποιώντας no name υγρά ατμίσματος), θα πρέπει να έχετε στα υπόψιν πως επειδή είναι είναι αμφιβόλου προέλευσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η χρήση τους να προκαλέσει βλαβερές συνέπειες στον οργανισμό σας.Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί, πως η νικοτίνη που περιέχουν τα e-cigarettes, είναι επεξεργασμένη και δεν έχει καμία σχέση ποιοτικά με αυτή που συναντάται στο συμβατικό τσιγάρο.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Ο χειρισμός του ρουφήγματος του ατμού διαφέρει πολύ με αυτόν του συμβατικού τσιγάρου. Επειδή απαιτείται κάποιος χρόνος ούτως ώστε η συσκευή να προλάβει να ατμοποιήσει το υγρό από την αντίσταση, χρειάζεται οι τζούρες να είναι μακρόσυρτες και απαλές και να μην γίνονται με απότομο, δυνατό ή κοφτό τρόπο. Και αυτό γιατί το φιτίλι της αντίστασης μπορεί να μην προλάβει να ποτίσει ξανά και έτσι να δώσει λίγο ατμό ή υγρό στο επιστόμιο καθώς και την γεύση του καμένου. Τέλος, στις αρχές της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, καλό θα ήταν να αρχίσετε να ατμίζετε υγρά αναπλήρωσης με καπνικές γεύσεις και αργότερα να δοκιμάσετε τα αρωματικά ούτως ώστε να καταλήξετε στο να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τα προιόντα μας και τους σωστούς τρόπους χρήσης τους!