DIY vaping: Απόλαυση… που τη φτιάχνεις μόνος σου!

DIY vaping: Απόλαυση… που τη φτιάχνεις μόνος σου!

Ένας από τους βασικότερους λόγους που έγινες DIY vaper, είναι για να μπορείς προσαρμόσεις το άτμισμα στις δικές σου γευστικές προτιμήσεις, έχοντας παράλληλα και την ικανοποίηση του «το έφτιαξα μόνη/ος μου»! Πώς;

Η απόλαυση του ατμίσματος ξεκινά από τη γεύση. Επομένως, είναι λογικό, ένα από τα βασικά ενδιαφέροντά σου ως DIY vaper να είναι η δημιουργία των δικών σου e-liquids. Σήμερα, θα μιλήσουμε για την τεράστια ποικιλία βάσεων (bases) και γεύσεων (flavors) με την υπογραφή της alter ego που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση και που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο ευφάνταστες συνταγές!

Πριν επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα alter ego ή το e-shop για να δοκιμάσεις την ανανεωμένη συλλογή μας που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει, ας δούμε ποια υλικά συνθέτουν… τη συνταγή της επιτυχίας.

DIY Βάσεις υγρών αναπλήρωσης

Η alter ego δημιούργησε για εσένα που θέλεις να βάλεις την προσωπική σου πινελιά στο άτμισμα μια ποικιλία DIY βάσεων υγρού αναπλήρωσης, με μεράκι και υψηλής ποιότητας υλικά.

Αυτές οι εξαιρετικής ποιότητας βάσεις, είναι ουδέτερες σε γεύση και εξασφαλίζουν αμέτρητες χειροποίητες απολαύσεις μέχρι την τελευταία εισπνοή!

Θα τις βρεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Unflavored PG
  • Unflavored 50-50 (PG/VG)
  • Unflavored VG
  • Unflavored High VG
  • Propylene Glycol USP EP
  • Vegetable Glycerin EP

Διάλεξε την κατάλληλη βάση υγρού αναπλήρωσης DIY και πάντρεψέ την με τα υπέροχα flavors για την πιο γευστική χειροποίητη απόλαυση.

DIY Flavors

Αφού επιλέξεις τη βάση σου το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις DIY flavors ανάμεσα από 40 γεύσεις και φυσικά να βάλεις φαντασία!

Τα ποιοτικά DIY flavors της alter ego χωρίζονται σε 4 πολύ γευστικές κατηγορίες για να καλύψουν όλα τα γούστα:

  • Καπνικές γεύσεις
    Τσιγαρίσιο, κουβανέζικο, βαρύ, ζεστό, αρωματικό… απλά διάλεξε το χαρμάνι που σου ταιριάζει και δημιούργησε υπέροχα υγρά αναπλήρωσης εξαιρετικής ποιότητας.
  • Γεύσεις φρούτων
    Ζουμερά φρούτα, δροσερά και… άκρως γευστικά! Απόλαυσέ τα μόνα ή σε συνδυασμό με άλλες γεύσεις για μια fruitful εμπειρία!
  • Γλυκές γεύσεις
    Απλά ή σύνθετα, κρεμώδη ή μπισκοτένια… οι γλυκές γεύσεις τις alter ego είναι ακαταμάχητες. Απόδειξε το ταλέντο σου ως DIY pastry chef και συνδύασέ τες με αρώματα φρούτων για τις πιο γλυκές δημιουργίες.
  • Γεύσεις ροφημάτων και ποτών
    Energy drink ή κάτι χαλαρωτικό; Δημιούργησε το κατάλληλο υγρό αναπλήρωσης για την περίσταση και απόλαυσέ το μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Δεν βλέπεις την ώρα να δημιουργήσεις το δικό σου DIY Liquid; Δες εδώ την τεράστια γκάμα DIY γεύσεων της alter ego.

Απόκτησε σήμερα τις βάσεις και τις γεύσεις της αρεσκείας σου και ξεκίνα τις δοκιμές! Φυσικά, για οτιδήποτε χρειαστείς οι vape experts στα καταστήματά μας μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου.