Διάσημοι Ατμιστές

Διάσημοι Ατμιστές

Η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αποτελεί μια νέα τάση, που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς σε όλο το κόσμο.

Αυτό ισχύει και για τους Έλληνες διάσημους αλλά και για πολλούς αστέρες που ανήκουν στο παγκόσμιο στερέωμα. Εμφανίζονται πλέον σε κοινή θέα ατμίζοντας τις ηλεκτρονικές τους συσκευές, μιας και η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, (επί το πλείστον), επιτρέπεται σε όλους τους δημόσιους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Οι celebrities λοιπόν επιλέγουν όλο και περισσότερο την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ούτως ώστε να μπορέσουν να μειώσουν ή να διακόψουν εντελώς το κάπνισμα του παραδοσιακού. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα τους, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους. Βελτιώνουν την υγεία τους, χωρίς πλέον να "συνοδεύονται" από την μυρωδιά του συμβατικού τσιγάρου που αφήνει άσχημη οσμή σε μαλλιά, χέρια ρούχα και φυσικά στους κλειστούς χώρους.

Συν τοις άλλοις, κάποιοι από αυτούς θεωρούν ότι το άτμισμα, δίνει πολύ στυλ! Η αλήθεια είναι πως η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου αποτελεί τρόπο ζωής και έχει πλέον γίνει μόδα!

Διασημότητες με ηλεκτρονικό τσιγάρο

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά, κάποιους γνωστούς Έλληνες και ξένους ατμιστές που δηλώνουν φανατικοί οπαδοί του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

britney spears e cig

thodoris atheridis e cig

di-caprio e cig

heigl e cig

jack e cig

Johnny Depp e cig

moutsinas e cig

paris hilton e cig