Αυτό το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο τα έχει όλα σε… Α1!

Αυτό το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο τα έχει όλα σε… Α1!

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους καπνιστές. Το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο A1 της alter eGo είναι απλό, εύχρηστο, οικονομικό και πάνω από όλα απολαυστικό. Γνωρίστε το!

Μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι καπνιστές έβλεπαν το ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν ένα μπελά, σημαντικά λιγότερο βλαβερός μεν, αλλά μπελάς! Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου που απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να γνωρίσουν (και να αγαπήσουν) το άτμισμα και άρα είναι απλό, χωρίς όμως να στερείτε της αποδοτικότητας ενός mod.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε άλλη μια καινοτόμο συσκευή της alter eGo, το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A1.

Τι κάνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο Α1 τόσο ακαταμάχητο;

Πρόκειται για μια compact κατασκευή η οποία δεν επιτρέπει καμιά διαρροή και είναι απόλυτα ασφαλής, ώστε να μην μπορεί να ανοιχθεί από παιδιά (childproof). Το πλεονέκτημά της σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές της κατηγορίας της, εκτός του ότι προσομοιάζει σε τσιγάρο, είναι η απίστευτη ισχύς της μπαταρίας στα 1500 mAh, η δυνατότητα ρύθμισης του airflow και η φωτεινή ένδειξη της στάθμης του υγρού αναπλήρωσης. Με αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απαιτούνται μαντικές ικανότητες ούτε νυχτερινή όραση για να διαπιστώσετε αν πρέπει να γεμίσετε τον ατμοποιητή σας με υγρό. Απλά ανάβετε το φωτάκι (το οποίο ρυθμίζετε στο χρώμα της επιλογής σας) και είστε έτοιμοι!

Επιπλέον, το alter eGo A1 διατίθεται σε μονόχρωμο αλλά και σε μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο trendy από το άτμισμα! Δεν συμφωνείτε;

Περνώντας από τη θεωρία στην πράξη…

Εάν λοιπόν σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε το άτμισμα αλλά δεν ξέρατε πώς και από πού να ξεκινήσετε, πιστεύουμε ότι μόλις το βρήκατε!

Παρακολουθήστε το video που βρίσκεται παρακάτω και δείτε τι περιέχει η συσκευασία του νέου και πολλά υποσχόμενου ηλεκτρονικού τσιγάρου Α1, μάθετε πώς να το προετοιμάσετε πριν την πρώτη χρήση και πάρτε μια πρώτη «τζούρα»… από τη μέγιστη απόδοσή του!

Δείτε το video:

Δεν βλέπετε την ώρα να ξεκινήσετε το άτμισμα; Δοκιμάστε σήμερα το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A1 και βγείτε κερδισμένοι!