Ασφάλιστρα μη καπνιστών για τους ατμιστές! Απόφαση-σταθμός

Ασφάλιστρα μη καπνιστών για τους ατμιστές! Απόφαση-σταθμός

Οι ασφαλιστικές εταιρίες, ο μεγαλύτερος κλάδος διαχείρισης κινδύνου, αναγνωρίζει επίσημα το γεγονός ότι το άτμισμα είναι κατά 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα και κατατάσσει τους χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου, για πρώτη φορά, στην κατηγορία των "μη καπνιστών" ως ασφαλιζόμενους.

Οι ατμιστές στην Αγγλία μπορούν να εξοικονομήσουν πια χιλιάδες λίρες από το εισόδημα τους, καθώς οι ασφαλιστικές εταιρείες τους εντάσσουν στην κατηγορία των “μη καπνιστών”, για πρώτη φορά!

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun», πλέον το ασφαλιστικό συμβόλαιο ζωής ή αντιμετώπισης σοβαρής ασθένειας για τους ατμιστές θα έχει το μισό κόστος, εξέλιξη φυσικά που αποτελεί επίσημη αναγνώριση του γεγονότος ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι τουλάχιστον 95% λιγότερο βλαπτικό, σύμφωνα με τις επίσημες αρχές – σε σχέση με το κάπνισμα. Πρέπει επίσης να τονίσουμε το γεγονός, ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες, είναι ο κλάδος που η κερδοφορία του βασίζεται στην σωστή διαχείριση κινδύνων, επομένως δεν είναι δυνατόν να είναι μια απόφαση που δεν μελετήθηκε επαρκώς

Ενδεικτικά, στην Αγγλία ένας 40χρονος καπνιστής που έχει συμβόλαιο ζωής κάλυψης 200.000 λιρών, πληρώνει κάθε μήνα 38 λίρες. Ένας μη καπνιστής, για το ίδιο συμβόλαιο, πληρώνει μόλις 16 λίρες!

“Οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι ασφαλιζόμενοι που ατμίζουν χωρίς να καπνίζουν και όσοι έκοψαν το κάπνισμα για τους 12 τελευταίους μήνες τουλάχιστον”, δήλωσε ο David Mead, διευθυντικό στέλεχος της ασφαλιστικής εταιρείας “Future Proof Insurance”.

Ο εκπρόσωπος της βρετανικής ένωσης της βιομηχανίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου από την πλευρά του δήλωσε: “Πρόκειται για φανταστικά νέα για τους ατμιστές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, που επιτέλους αντιμετωπίζονται με δίκαιο τρόπο. Είναι υπέροχο σημάδι το γεγονός ότι ένας από τους μεγαλύτερους κλάδους διαχείρισης του κινδύνου, όπως είναι ο ασφαλιστικός τομέας, αναγνωρίζει ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι ατμιστές και οι καπνιστές”.

Πηγή: https://blog.alterego.gr/asfalistra-mi-kapniston-gia-toys-atmistes/